Detour

25, 26 June

Muzička aktrakcija, Detour nasupiće u klubu BitefArtCafe, 25. i 26. maja.

Detour je danas prepoznatljiv među poklonicima kvalitetnog, savremenog, elektro - akustičnog pop zvuka. Do početka 2006. godine ova muzička grupa predvođena autorom, aranžerom, producentom i gitaristom Nenadom Borgudanom delovala je pod imenom Yammat da bi nakon razilaženja s tadašnjim managerom nastavila svoj glazbeni put pod imenom 'Detour'.Njihov treći album "A što ak' ja..." postao je prelomni u karijeri grupe, osiguravši im titulu "Perjanice novovalnog popa" i Porin za najbolji pop album u 2014. godini. Detour je ostvario uspehe i sa novijim albumima, poput "Tourdetour", koji je nagrađen na Rock&Off i Porin nagradama. Nenad Borgudan i dalje potvrđuje svoju kreativnost i autorsku virtuoznost s novim singlovima kao što su "Šarena", "Slavlje", "Hawaii" i "Klaun". U 2023. godini izlazi novi album sastava kojim najavljuju dugoočekivani veliki zagrebački koncert kojeg će pratiti i regionalna turneja, pa tako i koncerti u Beogradu.

Datum: 25. & 26. maj

Vrata kluba otvaramo u 20:30h

Koncert počinje u 22h

SVE ULAZNICE SU ZA STAJANJE

*ograničena rezervacija stolova i separea samo nakon kupovine ulaznica - BARSKI STOLOVI su za minimum 4 osobe i imaju po dve stolice; - SEPAREI su za minimum 6 osoba i ne podrazumeva sedeća mesta za sve osobe (ovo zavisi od pozicije separea i broja osoba koje rezervišu)

*Ulaznica bez rezervacije ne podrazumeva mesto za stolom, pultom ili u separeu i broj rezervacija je ograničen.

Informacije i rezervacije: 063594294 & 063594054

*** Deca uzrasta od 15 do 18 godina mogu prisustvovati koncertu u pratnji odrasle osobe ORGANIZATOR/IZVOR: BitefArtCafe d.o.o.

see location here : link

Detour
copyright @ 2023 belgradelive.net all rights reserved.