Logo  
 
Kafane Beograda
 • Ponedeljak
 • Utorak
 • Sreda
 • Četvrtak
 • Petak
 • Subota
 • Nedelja


 • Akcije i popusti

  Falcon


  Pouke


  Hosteli u Beogradu


  Zdravlje


  Zaposlenje
  Mape
  Kafane Beograda
  Kafana priča o nama
  Kafana Priča o nama
  Kafana "Prica o nama", Ruzveltova 13, u centru Beograda po svacijem ukusu. Svako vece uzivo muzika, tamburasi. Rezervacije i informacije na 065/2007537

  Utorak, sreda, četvrtak, petak, subota...od 22h živa tamburaška muzika!
  Kafana "Ona moja"
  Kafana
  Kafana ONA MOJA se nalazi na Vračaru, Vojvode Šupljikca 31a i biće idealno mesto za sve one koji vole instituciju kafane. U prijatnom ambijentu, uz bogat izbor domaćih i stranih vina, piva, rakije i žestokih pića, pet dana u nedelji možete da se provedete za svoju dušu.

  Nedelja - Džoni i prijatelji
  Utorak - Orkestar "4 za groš"
  Sreda - Orkestar "Moma"
  ÄŒetvrtak - ONA MOJA tambura - Viva bend
  Kafana Trojka
  Kafana Trojka
  Kafana "Trojka" je naslednik čuvene kafane iz 1878. Koja se zvala Bums-Keler. Tu su redovne mušterije bili čuveni pisci Tin Ujević, Branislav Nušić i Đura Jakšić kao i poznati glumci i pozorišni režiseri iz tog vremena. Želja nam je da prenesemo duh tog vremena kada su kafane odjekivale od žagora ljudi, zvonkog odjeka čaša uz nazdravljanje, radosnih i tužnih pesama tamburaša.Nalazimo se u samom centru Beograda u gornjem delu skadarlije u ulici Zetska 2.

  Petak - Pop-rock veče - The Black Note
  Subota - Ivan Radenov (Pobednik Makedonskog Idola)
  Moja bivša
  Kafana Moja bivša
  Kafana "Moja bivša" nalazi se na Zvezdari, iznad sportskog centra Olimp. Mogu se sresti različite generacije gostiju, ali dobra zabava ne izostaje. Za dobro raspoloženje je potrebno sjajno društvo, sjajno piće, odlična muzika i naravno dobra KAFANA, a kafana Moja bivša se svojski potrudila da to zaista bude.

  PROGRAM:

  Subota - Pozitiv bend
  Sreda - Tamburaški orkestar "Eurokrem"
  Kafana Krčmarica
  Kafana Krčmarica
  Kafana Krčmarica se nalazi u prostoru nekadašnjeg kluba Skandal, u Višnjićevoj ulici, u samom centru Beograda. Ovaj prostor je potpuno renoviran i preuređen u pravu kafansku idilu. Dočekaće vas enterijer autentične srpske kafane. Povoljne cene pića i odlični ozvučeni tamburaši garantuju dobar provod.

  PROGRAM

  Petak - Veče za vašu dušu
  Subota - Bend uživo
  Kafana Jazbina
  Kafana Jazbina
  Kafana Jazbina nalazi se u srcu Beograda, u Bulevaru Kralja Aleksandra. Lep enterijer, živa muzika, podsetiće Vas na stari ambijent beogradskih kafana. Od četvrtka do nedelje, opustite se sa društvom uz zvuke starogradske muzike.
  Ova kafana je poznata starijim generacijama studenata, koji je i dalje pamte po potrebi rezervisanja i do nekoliko nedelja unapred, i danas predstavlja pravo mesto za uživanje svih generacija.
  PROGRAM:

  Petak - Aćim i njegova violina
  Subota - Boemsko veče
  Nedelja - Ozvučeni tamburaši
  Ponedeljak - Ozvučeni tamburaši
  Utorak - Ozvučeni tamburaši
  Sreda - Ozvučeni tamburaši
  Četvrtak - Džoni i prijatelji
  Baš baš Mali Balkan
  Baš baš Mali Balkan
  Kafana Baš Baš Mali Balkan se nalazi u Savskoj ulici broj 21, u neposrednoj blizini Palate pravde. Ova kafana je malo zavučena između zgrada. Studentske cene pića, a dobra muzika, karirani stolnjaci i mnogo mladih ljudi na jednom mestu garantuju odličan provod. Rezervacije su obavezne za ulazak.

  PROGRAM:

  Petak - Bend uživo
  Subota - Bend uživo
  Nedelja - Ozvučeni tamburaši